Big Band 7-tel folytatódik a Főtéri Nyár

2017. július 26. 07:09 | behir.hu

A Fröccsöntő 7-et július 24-től a Big Band 7 váltja. Július utolsó hetében, a Főtéri Nyár második felvonásában újabb utcazenei remekekkel, valamint az idén kétnapos Big Band Találkozóval várják az érdeklődőket.

Oláh Imre rossz időjárásra is fittyet hányó, hangulatos orgonaestjével július 24-én elrajtolt Big Band 7, a Főtéri nyár második rendezvénysorozata. A program olyan neveket sorakoztat fel, mint az Őrtorony zenekar, az Acid Jazz Dance Company, valamint a környék egyik nagy kedvence, az Antovszki Band. A Big Band 7-re azonban végérvényesen a július 28-án induló kétnapos Big Band Hétvége teszi fel a koronát.

A big band szerelmesei pénteken kezdhetik meg a nagyzenekarok ünneplését a Csabagyöngye Kulturális Központ teraszán, ahol 21 órától a Gyulai Big Band swing, jazz, dixieland és latin elemekkel tarkított műsorral készül. Szombaton délelőtt a Gyulai Royal Dixieland Band koncertjével folytatódik a hétvége. A könnyed és igényes muzsikát ígérő zenekar 10 órától lép fel a Szent István téren. A formáció műsora után elejtett fonalat még aznap este a Csaba Big Band veszi fel, majd 21 órától a Csabagyöngye teraszán fel is göngyölíti azt népszerű, virtuóz feldolgozásokkal. A Big Band 7-et július 30-án, vasárnap relaxációs jellegű családi játszóház zárja, melyet a Szent István téren az Arany János Művelődési Ház biztosít majd.

A Főtéri Nyár következő állomása a Local 7 lesz. A részletes programot ide kattintva érhetik el.

 

Forrás: Csabagyöngye Kulturális Központ

További programok »

Kultúra

Három kiváló hang április végén a Csabagyöngyében

Mahó Andrea, Mészáros Árpád Zsolt és Serbán Attila érkezik hétfőn este a Csabagyöngye Kulturális Központba, ahol ismert musical dalokat elevenítenek majd fel a nagyérdeműnek. Az április 29-én, hétfő este 7 órakor kezdődő koncertről futólag MÁZS-t, azaz Mészáros Árpád Zsoltot kérdeztük telefonon.
2024. április 21. 18:01
FEL