Betörtek egy büfébe, elfogták őket

2017. október 21. 14:36 | behir

Pénzt és édességeket lopott egy békéscsabai büféből egy 18 éves fiú és fiatalkorú társa. A rendőrség vádemelést javasol ellenük – tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Betörtek egy büfébe 2017. május 12-én éjjel, 1 óra körül Békéscsabán, az Andrássy úton. A rendőrséget a büfé egyik dolgozója értesítette, aki a nyitáskor vette észre, hogy az ajtót felfeszítették és ellopták a pénztartó rekeszt, valamint az árukészlet egy részét.  A bejelentés után a rendőrök helyszíni szemlét tartottak és közben ellenőrizték a környéket. Még aznap délelőtt elfogták a 18 éves G. Jánost és fiatalkorú társát, akiknél megtalálták az ellopott csokoládék, illetve pénz egy részét.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság mindkettőjük ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrség a nyomozást 2017. október 20-án lezárta és a büntetőeljárás iratait vádemelési javaslattal továbbította a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Több mint kétmillió forinthoz jutott az állatmenhely

Január 18-án, a Békéscsabai Jókai Színház Vigadójában jótékonysági bált rendezett a békéscsabai önkormányzat. A bál kedvezményezettje a Csabai Állatvédők Közhasznú Egyesület volt, akiknek szerdán Szarvas Péter adta át a befolyt támogatói összeget.
2020. február 19. 17:23
FEL