Lopni próbált, percek alatt elfogták a rendőrök

2021. február 12. 13:53 | behir

Egy végegyházi lakatlan épületből akart több dolgot elvinni egy férfi, de a rendőrök a ház közelében feltartóztatták. Az ügy vizsgálata befejeződött.

Betörésről értesítették a rendőrséget 2020. november 14-én, délelőtt Békés megyében. A rendőrjárőrök a bejelentés után néhány perccel odaértek ahhoz a lakatlan végegyházi házhoz, ahonnan egy férfi több dolgot akart elvinni. Megzavarták, ezért el akart menekülni, de a rendőrök nem messze a háztól feltartóztatták. Ezután az udvaron, egy kiskocsira összekészítve megtalálták azokat a dolgokat, amiket el akart lopni és visszaadták a tulajdonosnak. A rendőrjárőrök a 35 éves férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene. Kihallgatásán elmondta, hogy a ház ajtaját befeszítette, majd átkutatta a helyiségeket. Többek között bútorokat, gáztűzhelyet, gázpalackot és műfenyőt akart elvinni.

A rendőrkapitányság a lopás miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL