Békésen járt a kormányszóvivő

2021. július 6. 11:16 | behir

Szentkirályi Alexandra Békésre látogatott.

– Békés megye 2. számú választókerülete, Szarvas és Békés vonzáskörzete a hagyományok, természeti adottságok és számos megvalósult fejlesztés nyomán egyre inkább a lehetőségek térségeként jelenik meg a kormány jövőképében. A hétfőn megyénkbe látogatott Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő asszony, így Dankó Béla országgyűlési képviselő úrral együtt lehetőségem nyílt városunk bemutatására is – osztotta meg közösségi oldalán Kálmán Tibor, Békés polgármestere. Mint írta, a Szarvasról induló program során számos kulturális és szabadidős programot kínáló helyszín után Békésen tekintették meg a Dánfoki Üdülőközpontot és a felújított szabadstrandot.

(b-j) Dankó Béla, Szentkirályi Alexandra, Kálmán Tibor (A kép forrása: FB/Kálmán Tibor)

 

– A kishajó kikötőből indulva kormányszóvivő asszony megismerhette városunk új turisztikai attrakcióját, a nemrég használatba vett lakóhajóinkat, ezáltal is betekintést nyerve a Körös természeti szépségébe, ismerkedve az ebben rejlő további lehetőségekkel is. A hangulatos hajókiránduláson Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő asszonnyal, Dankó Béla képviselő úrral, Hegyesi Szilárddal a Dánfoki Üdülőközpont vezetőjével valamint Dobi Istvánnal, a Békési Kajak-Kenu Club elnökével együtt számos, a térség és városunk szempontjából lényeges kérdésben tudtunk szót váltani – fogalmazott a városvezető.

Forrás: FB/Kálmán Tibor

További programok »

Békés

Klímavédelmi konferenciát tartottak Békésen

Klímavédelmi konferencián mutatták be hétfőn Békés város elkészült klímastratégiáját. A békési önkormányzat a "Zöld 14" Békés-Bihar Eurorégió Fejlődéséért Egyesülettel közösen sikeresen pályázott a Környezet és Energiahatékonyság Operatív Programban (KEHOP). A támogatásból készült el mintegy két év alatt Békés város és térségének klímastratégiája, valamint a projekt által a helyiek klímatudatossága is erősödött. 
2021. november 29. 19:12
FEL