Békéscsabára szerződik Jean Reno       

A francia színész a Jókai Színház 2016/2017-es évadában több darabban is szerepet kap. 

Fekete Péter a cirkuszművészetért felelős miniszteri biztos az elmúlt időszakban többször járt szakmai úton. Egyik franciaországi útja során egy konferencián találkozott Jean Reno francia színésszel.

Fekete Péter egy esti közös vacsora alkalmával egy kötetlen beszélgetés alkalmával mesélt a színésznek hazájáról, Magyarországról, és a számára oly kedves Békéscsabáról. Jean Reno korábban még sosem járt ezen a vidéken, éppen ezért nagy örömmel fogadta a miniszteri biztos egy Békés megyei látogatásra szóló meghívását.

A látogatás a közelmúltban meg is történt. Jean Reno a Légy jó Mindhalálig című darab egyik előadásán is részt vett, és elmondása szerint elvarázsolta az a miliő, ami a Békéscsabai Jókai Színházban van.  

Seregi Zoltán a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója az előadást követően találkozott a színésszel, és tréfából meginvitálta, hogy játsszon a békéscsabai színházban.

Jean Reno azonnal igent mondott a felkérésre, annyi kikötéssel, hogy filmszerződései ezzel nem sérülhetnek.

Seregi Zoltán maga is meglepődött a válaszon, és természetesen azonnal tisztázta, hogy sztár gázsit nem tud a fellépésért fizetni a teátrum, de az utazás költségeit átvállalja az intézmény, és a francia színészt egyik belvárosi ingatlanában szállásolja el.

Jean Reno látogatását teljes titokban kezelte a teátrum, és a történetről is csak a Békéscsabai Médiacentrumnak mesélt ez idáig.

 

 

Megosztás: