Békéscsabán lábadoznak a BRSE sérültjei

2018. február 3. 15:49 | behir

Öt szettes mérkőzésen győzött tegnap a BRSE Nyíregyházán. A diadalra azonban árnyékot vetett a két sérülés, mely kórházi beavatkozást igényelt - írja a klub közösségi oldalán.

Az első szettben a csapat egyik legjobbját vesztették el, miután Ksenija Ivanovic az ellenfél játékosának lábára érkezett és aláfordult a bokája. A negyedik szettben pedig Szpin Renáta könyöke csavarodott ki. Az extrém helyzetben álló testrész látványától sokan rosszul lettek a teremben, azonnal mentőt kellett hívni a fájdalomtól eltorzult arcú játékoshoz.

 

Az alábbiakban a klub hivatalos közleménye:

"A tegnapi találkozón két sajnálatos sérülés borzolta a kedélyeket. A legfontosabb, hogy mindkét játékos a gondos kórházi ellátás után, az éjszaka folyamán visszatérhetett Békéscsabára, ma reggel már Dr. Bíró Edit csapatorvos ellenőrizte Őket.

Ksenija Ivanovic bokájában nem találtak törést vagy szakadást, így a montenegrói sportoló 1-2 hét kihagyás után újra pályára léphet.

Szpin Renáta könyöke kificamodott, melyet a kórházban helyre tettek, majd rögzítő gipszet kapott. A válogatott liberóra 6-8 hetes pihenő vár.

Jól eső érzés a rengeteg érdeklődő és biztató üzenetet, azonban most játékosaink nyugalma és zavartalan felépülése a legfontosabb, így a sportolók és klub is kéri szimpatizánsainkat, hogy BRSE hivatalos tájékoztatására hagyatkozzanak.

Ezúton szeretnénk megköszönni a Jósa András Oktatókórház szakembereinek, Bekecs Sándor fizioterapeutának és Kósa Árpádnak a nyíregyházi klub ügyvezetőjének mindennemű segítségét. Baran Ádám a BRSE elnöke külön köszöni a Szakmáry család (volt játékosunk Szakmáry Gréta édesanyja és édesapja) önzetlen támogatását."

 

Forrás: BRSE

További programok »

FEL