Békéscsabán baleset, körözés és garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök

2021. február 11. 09:57 | behir

Békéscsabán, a Gyulai úton 2021. február 10-én 15 óra 15 perc körül összeütközött egy személyautó és egy kerékpárral közlekedő gyermek. A tizenhárom éves lány nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2021. február 10-én 11 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Kinizsi utcából előállítottak egy budapesti nőt, aki ellen csalás miatt az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. Az 55 éves nőt a rendőrjárőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Szóváltásba keveredett egymással két férfi 2021. február 10-én 9 óra körül Békéscsabán, az Ipari úton. A vita közben egyikük ráütött a másik kisteherautójának a szélvédőjére, ettől az üveg megrepedt. A 39 éves kétegyházi férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói garázdaság elkövetésével gyanúsítják és büntetőeljárást indítottak ellene.

Forrás: police.hu

 
 
 

További programok »

Itthon

Jakab: „A békési melós 140 ezerrel kap kevesebbet, mint a fővárosi kollégája”

Egy Békés megyei munkája is ér annyit, mint bárki másé Európában címmel tartott sajtótájékoztatót hétfő délután, a békéscsabai Petőfi ligetben Jakab Péter, az előválasztás miniszterelnök-jelöltje, és Stummer János országgyűlési képviselő, aki az ellenzéki előválasztáson Békés megye 1. számú választókerületében indul.
2021. június 21. 17:02
FEL