Békéscsabai óvodapedagógusok a tehetséggondozásért – galéria

A hétvégén, Békásmegyeren rendezték meg az Óvodapedagógusok Országos Tehetségtanácsa és az Óvodai Nevelés a Művészetek Eszközeivel Óvodapedagógusok Országos Egyesülete szervezésében a VIII. Őszi Országos Tehetség Konferenciát, ahol Békéscsabát a Százszorszép Művészeti Bázisóvoda képviselte.

A konferenciáról a csabai óvoda pedagógusa, Nedényiné Törőcsik Anna tájékoztatta lapunkat:

 

A konferencia az óvodások sikeres zenei tehetséggondozásáért való összefogás jegyében zajlott. Bemutatatták a „Hogyan gondozzuk a zenei tehetségígéreteket az óvodában?” című módszertani kiadványt.

A kiadványt Nagy Jenőné szerkesztette, a 17 szerző közül ketten a Százszorszép Művészeti Bázisóvoda óvodapedagógusai (Tóth Ágnes és Nedényiné Törőcsik Anna). A szerzők workshop és fórum keretein belül mutatták be a zenei tehetséggondozás elemeit az óvodában, valamint a hiánypótló módszertani kiadványt.

A Százszorszép Művészeti Bázisóvoda letette voksát a tehetséggondozás mellett, hét tehetséggondozó műhelyet működtetünk és akkreditált kiváló tehetségpontként segítséget nyújtunk a hozzánk forduló, tehetséggondozó kollégáknak.

Megosztás:

Címke: