Békéscsaba járdafejlesztési programjának készültségi szintje

2022. október 6. 12:00 | behir

Békéscsabán nagyszabású járdahálózat-fejlesztési program zajlik, mutatjuk, hol tartanak a munkálatok.

A projekt I. ütemében 35 járda/járdaszakasz fejlesztésére kerül sor. A közbeszerzési eljárás során nyertes kivitelezővel az I. ütem vállalkozási szerződései aláírásra kerültek 2021. július 23-án, a munkaterület átadása 2021. július 29-én megtörtént. A kivitelezési munkák 2021. szeptember 6-án kezdődtek meg. A műszaki átadás megtörtént.

Járdafejlesztési munkák I. ütemének lebonyolítása:

 

A projekt II. ütemében 39 járda/járdaszakasz fejlesztése valósul meg. A közbeszerzési eljárás során nyertes kivitelezővel az II. ütem vállalkozási szerződései aláírásra kerültek 2021. október 26-án, a munkaterület átadására 2021. november 5-én került sor. A kivitelezési munkák elkészültek.

 

A projekt III. ütemében 56 járda/járdaszakasz fejlesztése valósul meg. A közbeszerzési eljárás során nyertes kivitelezővel az III. ütem 7-es, 11-es, és 12-es választókörzetre vonatkozó vállalkozási szerződések 2021. november 26-án aláírásra kerültek, a munkaterület átadására 2021. december 6-án került sor.  A kivitelezési munkák folyamatban vannak.

 

A IV. ütem keretében 24 járda/járdaszakasz valósul meg. A közbeszerzési eljárás során nyertes kivitelezővel a vállalkozási szerződések 2022. február 3-án aláírásra kerültek, a munkaterület átadására 2022. február 11-én került sor. A kivitelezési munkák folyamatban vannak.

 

A kivitelező az érintett utcák lakóit a kivitelezési munka megkezdése előtt legalább két héttel korábban, írásban is tájékoztatja, megjelölve a helyi kapcsolattartójának az elérhetőségeit is. A vállalkozók a kivitelezés ütemezése során figyelembe fogják venni a technológiai, tárgyi, személyi és szervezési feltételeket A „Békéscsaba járdahálózatának fejlesztése” című projekt megvalósításával kapcsolatban folyamatosan tájékoztatni fogjuk a Tisztelt Lakosságot.

A munkavégzéssel kapcsolatos, bármilyen jellegű helyreállítási, illetve esetlegesen előforduló károkozást követő javítási munkákat a kivitelező elvégzi. A helyreállítások, javítások előkészítése, kivitelezése időt vesz igénybe, ezért kérjük a Tisztelt Lakosság türelmét.

Kivitelező: HÓDÚT Kft., telefonszám: +36-66/452-352.

Projektmenedzsment szervezet: Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Szent István tér 10., Megyeri Sándor projektmenedzser, telefonszám: +36-20/454-5693.

További programok »

FEL