Békés megye útján történt

Közlekedési balesetek és őrizetbe vétel. Békés megyében 2017. december 12-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Orosháza külterületén, 5 óra 45 perc körül személygépkocsi segédmotor-kerékpárossal ütközött, a motor vezetője súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. Békésen, 15 óra 45 perc körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros könnyebben megsérült.

Tarhos külterületén, 16 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője meg akart előzni egy mezőgazdasági vontatót, ezért áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba. Ott összeütközött a neki szemből érkező személygépkocsival, majd nekiütközött a vontató pótkocsijának. A balesetnek két könnyű sérültje van.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2017. december 12-én szabálysértési őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a bíróság 2018. március 21-éig eltiltotta a járművezetéstől.

A rendőrök 13 óra 20 perckor Békéscsabán, az Orosházi úton igazoltatták, onnan állították elő. A rendőrkapitányság munkatársai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.
Forrás:Polcie.hu

Megosztás:

Címke: , , , ,