Befejeződtek az út- és járdafejlesztések Békéscsaba 9. számú választókerületében

2022. október 15. 11:49 | behir

Hanó Miklós alpolgármester, a békéscsabai 9. számú választókerület képviselője a közösségi oldalán számolt be arról, hogy választókerületében, a Modern Városok Programban, a kormány által biztosított forrásból finanszírozva befejeződtek az út- és járdafejlesztések.

Mint azt Hanó Miklós a közösségi oldalán írta: Bálint Kornéllal, a Fidesz békéscsabai elnökével tekintették meg a lakosság számára komfortosabb és biztonságosabb közlekedési feltételeket nyújtó fejlesztéseket.

– Útépítések és útfelújítások történtek a Németh Lajos utcában a Déli sor és a Szarvasi út között, a Vörösmarty utcában a Dessewffy és a Lenkey utca között, az Orgona utcában, a Csendes utcában, a Körösi utcában a Mokry és a Szekerka utca között, a Vasvári Pál utcában a Lipták András és a Czuczor utca között, a Károlyi utcában, a Vihar utcán és a Szendrey utcában. Megújult a járda a Kőrösi, az Akácfa, a Széna, a Schweidel, a Zöldfa, a Czuczor, a Botyánszki Pálné, a Németh Lajos, a Lahner és Hadnagy utcákban, továbbá a Lorántffy, a Nyárfa, a Pulszky, a Váczi Mihály, a Bokor, a Kézay, a Dessewffy, a Bibó és a Berényi utcák egy-egy szakaszán – sorolta a fejlesztéseket Hanó Miklós.

Galéria

További programok »

FEL