Bazsó Imre emlékkiállítás nyílik a Lencsési Közösségi Házban

2021. március 4. 15:57 | behir

A járványügyi szabályozás értelmében továbbra sem fogadhatnak látogatókat, ellenben tarthatnak online programokat – tájékoztatta a behir.hu-t Takács Péter.

A Lencsési Közösségi Ház vezetője hozzátette, februárban, a farsangi családi játszóházat már online közvetítették, amelyre előzetesen 25 gyermek részére igényeltek egységcsomagot.

 

Tavaszváró játszóház szórólap

Tavaszváró játszóház

 

„Az érdeklődést jól mutatja – folytatja –, hogy a farsangi közvetítést a közösségi ház közösségi oldalán több mint 1300-an tekintették meg. Szombaton hasonló foglalkozást rendezünk Tavaszváró játszóház címmel.” 

Hozzáfűzte, már 5 éve, hogy Bazsó Imrét, a Márvány Fotóműhely egykori vezetőjét utolsó útjára kísérték. Ebből kifolyólag március 9-én (kedd) online közvetítéssel egybekötve, az intézmény emlékkiállítást rendez a tiszteletére.

 

Bazsó Imre emlékkiállítás szórólap

 

Itthon

Az LMP továbbra is kiáll az őshonos nemzeti kisebbségek jogai mellett

A Lehet Más a Politika parlamenti frakciójának vezetője, Keresztes László Lóránt és Takács Péter, a párt dél-alföldi regionális elnöke tartott sajtótájékoztatót szerdán Békéscsabán. Kiderült, hogy az LMP az Európai Bizottság januári elutasító döntése után is tovább küzd a kisebbségek, köztük Székelyföld autonómiájáért.
2021. április 14. 18:42
FEL