Balesetnél helyszíneltek és ittas járművezetés miatt intézkedtek a rendőrök

2018. november 10. 10:44 | behir

Békés megyében, 2018. november 9-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Orosházán, a Dénes tanító utca és az Avar utca kereszteződésében, 8 óra körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy elektromos kerékpárral közlekedő férfinak, aki elesett és könnyebben megsérült.

Békéscsaba külterületén, 18 óra 15 perc körül egy személygépkocsi nem biztosított elsőbbséget és összeütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfival. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

 

Baleset Békéscsabán (fotó: police.hu)

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. november 9-én, 15 óra 45 perc körül, Békéscsabán, a Vörösmarty utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A békéscsabai férfit a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol a további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A férfi ellen a rendőrök büntetőfeljelentést tettek és bevonták a jogosítványát.

Ezután 20 óra körül, Eleken, a Wesselényi utcában szintén egy személyautó vezetőjét ellenőriztek a rendőrjárőrök. Nála is alkoholfogyasztást mutatott a szonda. Ezért az eleki férfit a rendőrök előállították mintavételre és orvosi vizsgálatra, majd büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

 

 

További programok »

FEL