Balesetek, részeg sofőr és drog miatt is intézkedtek a Békés megyei rendőrök

2020. október 29. 10:10 | behir.hu

Szeghalmon és Békésen balesetnél helyszíneltek, Gyulán ittas járművezetés és kábítószer birtoklás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök október 28-án.

Szeghalmon, a Somogyi Béla utca és a Vörösmarty utca kereszteződésében délután fél kettő körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpáros férfit. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Békésen, a Móricz Zsigmond utca és a Táncsics utca kereszteződésében összeütközött egy személyautó és egy kerékpárral közlekedő lány, aki elesett és könnyebben megsérült – számolt be róla a rendőrség.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök szerda délután Gyulán, a Sarkadi úton. Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinál pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A rendőrjárőrök a jármű vezetőjét előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért elvették a férfi jogosítványát, és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Házkutatást tartottak a nyomozók egy gyulai férfinál, szintén szerdán. A rendőrök az egyik helyiségben kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak. A  fiatal férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol az elvégzett gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála. A rendőrség kábítószer birtoklás gyanúja miatt indított büntetőeljárást a gyulai férfi ellen, és a lefoglalt növényi törmelék kábítószer hatóanyag-tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg.

További programok »

Gyula

Átadták a gyulai Almásy-kastély Stefánia-szárnyát

Magyarország nem létezhet sikeres helyi erőközpontok nélkül, a kastélyok és várak megőrzése része kell, hogy legyen a közös nemzeti minimumnak - mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára a gyulai Almásy-kastély Stefánia-szárnyának átadóján szerdán.
2021. október 14. 13:39
FEL