Balesetek, ittas járművezetés és kábítószer birtoklás gyanúja

2020. szeptember 27. 10:27 | behir

Békéscsabán baleseteknél helyszíneltek, Békésen ittas járművezetés, Tótkomlóson pedig kábítószer birtoklás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök – írja a police.hu.

Békés megyében szombston két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. A megyeszékhelyen a Bartók Béla út és a Tulipán utca találkozásánál délelőtt 10 óra körül egy elektromos kerékpáros férfi a piros jelzés ellenére behajtott a kereszteződésbe, és összeütközött egy szabályosan közlekedő személygépkocsival. A mentők a 74 éves férfit, aki a gyanú szerint ittasan biciklizett, súlyos sérüléssel vitték kórházba. Pár perccel később szintén Békéscsabán, a Gyulai úton két személyautó ütközött össze, az egyik jármű utasa könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök szombaton 23 óra 15 perc körül Békésen, a Szigetvári utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. Az autóst a rendőrjárőrök előállították a Békési Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért elvették a vezetői engedélyét, és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy férfinél ugyancsak szombaton, Tótkomlóson. Az Orosházi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el, és a lefoglalt anyagot igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

 

Forrás: police.hu

 

Galéria

További programok »

Itthon

Balázsék a Korzó térről ébresztették Békéscsabát

Az egyik kereskedelmi rádió nagyágyúi szeptember utolsó hétfőjét a békési megyeszékhelyen indították. A tiszteletbeli békéscsabai nevű Sebestyén Balázs, a tiszteletbeli békéscsabai, ám újkígyósi III. Rákóczi Feri és a tiszteletre méltó harmadik úr, azaz Vadon Jani ismét nagyot ment.
19:04
FEL