Balesetek, körözés és kábítószer birtoklás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

2019. április 27. 09:17 | behir

Békés megyében 2019. április 26-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Berényi út és a Zrínyi utca kereszteződésében, 14 óra 10 perckor egy személygépkocsi kerékpárúton közlekedő kerékpárossal ütközött. A kerékpáros férfi súlyosan megsérült. Mezőberény külterületén, 19 óra körül egy személygépkocsi egy balra ívelő kanyarban letért az útról és árokba borult. A jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. április 26-án előállítottak egy dombrádi férfit, aki ellen garázdaság miatt az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. A 21 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy férfinél 2019. április 26-án, Sarkadon. A 26 éves fiatalember a Munkás utcában, az úttesten gyalogolt, amikor igazoltatták a rendőrök. A zsebében két kisebb alufólia csomagban növényi törmelék volt, amit a rendőrök lefoglaltak. A fiatalember elismerte, hogy kábítószert fogyasztott. A rendőrök előállították mintavételre és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

 

További programok »

Itthon

A nyugdíj melletti munka után járó nyugdíjnövelés

A nyugdíj folyósítása mellett 2018 évben szerzett jövedelem alapján történő 0,5%-os mértékű nyugdíjnöveléshez nem kell külön kérelmet benyújtani, azt a Magyar Államkincstár hivatalból induló eljárás keretében állapítja meg.
2019. szeptember 22. 11:08
FEL