Balesetek, garázdaság, önbíráskodás - rendőrségi hírek megyénkből

2015. november 29. 09:04 | behir.hu

Közúti közlekedési balesetek, garázdaság, önbíráskodás, valamint őrizetbe vételek szabálysértés és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Békés megyében 2015. november 28-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Vésztőn, a Petőfi utca és a Szemere utca kereszteződésében 9 óra 55 perckor két kerékpáros ütközött össze. A balesetben az egyik biciklis 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. Békésen, a Petőfi utcán 14 óra 30 perc körüli időben egy tehergépkocsi elütött egy gyermeket, aki át akart szaladni az úttesten. A balesetben a fiú súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A történtek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

Szeghalmon, a Tildy Zoltán utcában, egy szórakozóhely előtt 2015. november 28-án 2 óra körüli időben szóváltásba keveredett egymással egy 18 éves szeghalmi és egy 19 éves körösladányi férfi, akik bántalmazták is egymást. A verekedésbe a két fiatal egy-egy családtagja is bekapcsolódott. A négy férfit a rendőrök előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra és garázdaság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A történtek közben a 18 éves fiú sérült meg, az elsődleges orvosi vizsgálat eredménye szerint 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

A Békési Rendőrkapitányság 2015. november 28-án őrizetbe vett két békési férfit. Az 55 éves K. István és a 44 éves K. János 2015. november 28-án 7 óra körüli időben Békés belvárosában szóváltást követően bántalmaztak egy férfit, akitől állításuk szerint K. János pénzét akarták visszaszerezni. A sértettől elvettek több ezer forintot és távoztak. A Békési Rendőrkapitányság K. István és K. János ellen önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A bántalmazott férfi a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2015. november 28-án szabálysértési őrizetbe vett egy dévaványai férfit. A 18 éves fiatalember személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Szarvasi Rendőrkapitányság ettől 2016. augusztus 7-éig eltiltotta. A rendőrjárőrök H. Cs.-t 7 óra 15 perc körüli időben Dévaványán igazoltatták, majd előállították. A szabálysértési őrizetben lévő férfit a Szarvasi Rendőrkapitányság munkatársai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt 3 napon belül bíróság elé állíthatják.

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2015. november 28-án őrizetbe vett egy pusztaföldvári férfit. A 32 éves H. A. a nyomozás eddigi adatai szerint 2015. november 27-én 17 óra és 21 óra között egy pusztaföldvári ház udvaráról eltulajdonított egy kerékpárt. A férfi ellen az Orosházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást

 

forrás:police.hu

További programok »

FEL