Balesetek és ittas vezető

Eltévedt egy 89 éves férfi. A rendőrök segítettek neki.

Békés megyében március 31-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyomaendrődön, a Fő utca és a Pásztor utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött össze 5 óra 55 perckor. A baleset miatt az egyik autó vezetője könnyű sérüléseket szenvedett. Békéscsabán, a Békési úton 15 óra körül személygépkocsi kerékpárost ütött el. A biciklis elesett és könnyebben sérült meg. Békéscsaba külterületén 17 óra 30 perckor személygépkocsi kisbusszal ütközött össze, amelynek következtében négyen szenvedtek 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket. A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei március 31-én elfogtak egy 34 éves budapesti férfit, aki ellen a BRFK V. Kerületi Rendőrkapitányság adott ki elfogató parancsot. W. Richárdot előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki.

A Szarvasi Rendőrkapitányság Gyomaendrődi Rendőrőrsének rendőrei egy tehergépkocsi vezetőjét igazoltatták Gyomaendrődön, a Hősök terénél március 31-én. A férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely ittasságot jelzett, ezért további mintavételre állították elő. Az 50 éves mezőtúri férfi vezetői engedélyét bevonták és járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei Gyulán, a Hold és a Torony utcák kereszteződéséhez mentek március 31-én este, mert egy idős ember eltévedt és nem tudott haza menni. A 89 éves férfinak sérülése nem volt, de nem tudta, hogy merre van az otthona, ezért a rendőrök a lakására vitték és átadták a hozzátartozójának.

Forrás: Police.hu

Megosztás:

Címke: , , , ,