Balesetek, csaló és ittas sofőr miatt is intézkedtek a rendőrök

2019. március 14. 10:12 | behir

Három, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset, egy őrizetbe vétel és egy ittas járművezetés gyanúja miatt történt előállítás.

Három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre Békés megyéből március 13-án. Békéscsaba külterületén, 3 óra 45 perc körül segédmotor-kerékpárral elesett egy férfi, a mentők könnyű sérüléssel vitték kórházba. Tótkomlóson, a Luther Márton utca és a Széchenyi utca kereszteződésében, 13 óra körül összeütközött egy személygépkocsi és egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi. A motor vezetője könnyű sérülést szenvedett. Békésen, a Szarvasi utca és a Kinizsi utca kereszteződésénél, 14 óra 45 perc körül egy kerékpáros nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak. Összeütköztek és a 16 éves kerékpáros fiú könnyebben megsérült.

A Biharugra Határrendészeti Kirendeltség rendőrei március 13-án elfogtak egy férfit, aki ellen a Gödöllői Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot, mert csalás miatt büntetőeljárás van ellene folyamatban. A 25 éves férfit a Sarkadi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök március 13-án 21 óra 45 perc körül Szarvas külterületén, a 44-es számú főúton. Egy személygépkocsi vezetőjénél lett pozitív a légalkoholmérés eredménye. A férfit előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra, ahol két mérés megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL