Baleset, őrizetbe vétel,és elfogás - kék hírek megyénkből

2016. február 6. 10:20 | behir.hu

Közúti közlekedési baleset Orosházán, szabálysértési őrizetbe vétel Szeghalmon és elfogás az országhatáron.

Orosházán, a Könd utcában 2016. február 5-én 10 óra 50 perc körüli időben egy kerékpáros álló tehergépkocsinak ütközött. A férfi, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan kerékpározott, könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit az Orosházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2016. február 5-én 19 óra 45 perc körüli időben Körösladányban igazoltattak egy férfit, aki személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a járművezetéstől a rendőrség 2016. december 4-éig eltiltotta. A 24 éves körösladányi P. S-t a Szeghalmi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatja.

A kötegyáni közúti határátkelőhelyen 2016. február 5-én 21 órakor kilépésre jelentkezett egy román férfi, akit korábban a bíróság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt fogházbüntetésre ítélt. A 33 éves B. Mihály büntetése letöltését a kijelölt időpontban nem kezdte meg, azért a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrök a férfit elfogását követően Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

FEL