Baleset és őrizetbe vétel miatt is intézkedtek a rendőrök

2019. június 24. 11:34 | behir

Közlekedési baleset, őrizetbe vétel és elfogás.

A Békéscsabai Rendőrkapitányságra június 23-án érkezett bejelentés arról, hogy előző nap közlekedési balesetet szenvedett egy férfi. Békéscsabán, a Szent László utca - Zrínyi utca kereszteződésében kerékpárral elesett és könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség az utólag érkezett bejelentés alapján vizsgálja a baleset okát és körülményeit.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság június 23-án szabálysértési őrizetbe vett egy 31 éves férfit, mert ittasan megjelent volt élettársánál, vitatkozott vele, majd a háza melléképületében akart maradni. A rendőrség korábban ideiglenes megelőző távoltartó határozatban tiltotta meg neki, hogy felvegye a kapcsolatot a nővel. A rendőrkapitányság munkatársai a vésztői férfit a távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei június 23-án elfogtak egy 30 éves okányi férfit, akit a Gyulai Törvényszék korábban 90 nap elzárásra ítélt, de a büntetése letöltését nem kezdte meg. A Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja ezért elfogatóparancsot adott ki ellene.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Tizenhárom határsértő egy román kisbuszban

Békés megyében, Battonya külterületén állítottak le a rendőrök egy kisbuszt, amelyet egy román férfi vezetett. A járműben utazó külföldiek nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök a sofőrt és utasait is előállítják.
12:33
FEL