Baleset és kábítószer birtoklás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

2020. február 28. 10:17 | behir

Szarvason és Nagybánhegyesen ittas járművezetés, Békéscsabán pedig kábítószer birtoklás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében, 2020. február 27-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békés megyében két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. február 27-én. Először 16 óra 30 perc körül, Szarvason, a Vajda Péter utcában ellenőriztek egy személygépkocsi-vezetőt. Ezután 20 óra körül, Nagybánhegyesen, a Kossuth utcában állítottak meg egy autóst. Mindkét járművezetőnél alkoholfogyasztást jelzett a szonda és a további légalkohol-mérések is igazolták azt, hogy ittasan vezettek. A rendőrjárőrök a két férfi jogosítványát elvették és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy fiatalnál 2020. február 27-én, Békéscsabán. A 17 éves fiú pénztárcájában fehér por volt, amely a gyanú szerint kábítószert tartalmaz. A Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el, és a lefoglalt anyagot igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Forrás: police.hu
 
 

További programok »

Itthon

Balázsék a Korzó térről ébresztették Békéscsabát

Az egyik kereskedelmi rádió nagyágyúi szeptember utolsó hétfőjét a békési megyeszékhelyen indították. A tiszteletbeli békéscsabai nevű Sebestyén Balázs, a tiszteletbeli békéscsabai, ám újkígyósi III. Rákóczi Feri és a tiszteletre méltó harmadik úr, azaz Vadon Jani ismét nagyot ment.
19:04
FEL