Balesetek és önbíráskodás miatt intézkedtek a Békés megyei rendőrök

2022. november 29. 10:39 | behir.hu

Gyomaendrődön és Csorváson balesetnél helyszíneltek, Bucsán önbíráskodás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2022. november 28-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget. Gyomaendrődön, a Fő úton 6 óra 45 perc körül összeütközött egy kisteherautó és egy tehergépkocsi vezetője. A mentők az előbbi jármű sofőrjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Csorvás külterületén 9 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője két jelzőtáblának is nekiütközött, de nem állt meg, hanem továbbhajtott. Ezután egy másik járművet akart megelőzni, amikor lesodródott az útról és árokba csapódott. A balesetben a csorvási autós, akinél felmerült az ittasság gyanúja, súlyosan megsérült.

Önbíráskodás bűntett gyanúja miatt állítottak elő egy bucsai férfit 2022. november 28-án a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei. A 29 éves férfi az előző napon, az esti órákban elment Bucsán az egyik ismerőséhez, akit bántalmazással fenyegetett és egy mobiltelefon átadását követelte tőle. Miután a megfélemlített férfitől megkapta a készüléket elment a helyszínről. A rendőrkapitányság nyomozói önbíráskodás gyanúja miatt kihallgatták a bucsai férfit és őrizetbe vették.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

FEL