Okányban, Vésztőn és Békéscsabán intézkedtek a rendőrök

2021. március 6. 09:42 | behir

Baleset volt Okányban, őrizetbe vétel történt Vésztőn és bűncselekmények gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsabán.

Okányban, a Rákóczi utca és az Ady Endre utca kereszteződésében 2021. március 5-én 8 óra 15 perc körül egy tehergépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy személyautónak és összeütköztek. A balesetben az autót vezető nő könnyű sérülést szenvedett.

Vésztőn, a József Attila utcában 2021. március 5-én 9 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrök egy 31 éves nőt, aki korábban kábítószer gyanúját keltő anyagot, amfetamint adott el egy fiúnak. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a vésztői nőt kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vette.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2021. március 5-én 15 óra 45 perc körül előállítottak egy békési nőt, aki erőszakosan viselkedett az őt ellátó kórházi dolgozókkal. Egy orvos ruháját megrángatta, egy ápoló kezét többször megütötte, aki könnyebben meg is sérült. A rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított büntetőeljárást az 57 éves nő ellen.

Többek között lámpatestet, késkészletet és akkumulátoros kerti fűrészt lopott egy 41 éves férfi 2021. március 5-én, délután Békéscsabán, egy üzletből. A termékek egy részéről letépte az áruvédelmi eszközt, de a bolt biztonsági őre tetten érte és értesítette a rendőrséget. A rendőrök előállították a békéscsabai férfit a rendőrkapitányságra, ahol lopás gyanúja miatt kihallgatták.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Együttműködés a zöld városokért

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Magyar Díszkertészek Szakmaközi Szervezetével közösen idén is elindította a Gazdálkodjunk okosan zöldfelületeinkkel! országos rendezvénysorozatot, melynek legutóbbi állomása Gyula volt. A roadshow a faiskolák, a zöldfelület-gazdálkodásban résztvevők és a települési önkormányzatok együttműködését is segíti.
2021. október 27. 17:18
FEL