Baleset, és elfogások - Békés megye kék hírei

2016. május 22. 09:30 | behir.hu

Könnyű sérüléssel járó baleset Mezőberényben, szabálysértési őrizet Békésen, Gyulán és Szeghalmon, körözés alapján történt intézkedés Békéscsabán.

Békés megyében 2016. május 21-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Mezőberényben közlekedő két személygépkocsi ütközött össze, amelynek következtében az egyik autó utasa 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Békési Rendőrkapitányság garázdaság és valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt 2016. május 21-én szabálysértési őrizetbe vett egy kamuti lakost. A 22 éves férfi bejelentést tett arról, hogy meg akarják verni, azonban a rendőrök megállapították, hogy valótlan állítást tett. Az intézkedő rendőrök jelenlétében hangosan kiabált, szitkozódott, fenyegetőzött, melyet többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó befejezni, ezért előállították. A férfit a rendőrkapitányság rendőrei 3 napon belül bíróság elé állíthatják.

A Gyulai Rendőrkapitányság lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt 2016. május 21-én szabálysértési őrizetbe vett egy román állampolgárt. A 41 éves nő egy gyulai áruházból több terméket próbált meg fizetés nélkül elvinni, de a bolt alkalmazottai tetten érték. A rendőrkapitányság rendőrei a nőt előállították és 3 napon belül bíróság elé állíthatják.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt 2016. május 21-én szabálysértési őrizetbe vett egy körösladányi lakost. A 24 éves férfi személygépkocsival közlekedett Körösladányban annak ellenére, hogy a Békéscsabai Járásbíróság jogerős határozatával 2017. január 5-ig eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök a férfit előállították és 3 napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság járőrei 2016. május 21-én elfogtak egy békéscsabai lakcím nélküli férfit. Sz. László ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözést rendelt el, mivel a jogerős ítélettel elrendelt fogházbüntetés letöltését nem kezdte meg. A 42 éves férfit az előállítását követően a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

FEL