Baleset Békésszentandrás és Lőkösháza külterületén is

2019. április 13. 12:11 | behir

Baleset Békésszentandrás és Lőkösháza külterületén, ittas járművezetés gyanúja Gyomaendrődön.

Békés megyében április 12-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja a police.hu. Békésszentandrás külterületén, a 44-es számú főúton 13 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi vezetője előzés után vissza akart térni a sávjába, de a kocsija megcsúszott az úton, árokba hajtott, majd egy fának ütközve állt meg. A balesetben a személyautó vezetője könnyű, még utasa súlyos sérüléseket szenvedett.

Lőkösháza külterületén 17 óra körül történt baleset. Egy személyautó vezetője Lőkösháza irányából Elek felé tartott, amikor egy kanyarban a kocsi megcsúszott, letért az útról, nekiütközött egy vasúti átjárót biztosító fényjelző készüléknek, majd a tetejére borulva állt meg. Az autóban négyen utaztak, közülük hárman sérültek meg könnyebben.

Gyomaendrődön, a Kazinczy Ferenc utcából 2019. április 12-én 16 óra után néhány perccel előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett és az alkoholszonda ittasságot jelzett nála. A további mérések is megerősítették az ittas járművezetés gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

 

További programok »

FEL