Baleset Békésen és Gyulán, elfogás Gyulán, lopás gyanúja Mezőhegyesen

2018. október 1. 10:06 | behir

Békés külterületén szeptember 30-án, 7 óra előtt néhány perccel halálos közlekedési baleset történt. Emellett egy személyi sérüléssel járó balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, a Kossuth téren, szeptember 30-án, 15 óra 15 perc körül egy kerékpáros nekiütközött egy személygépkocsi kinyíló ajtajának. A biciklis nő könnyű sérülést szenvedett.

A Gyulai Rendőrkapitányság szeptember 30-án őrizetbe vett egy férfit. A 39 éves gyomaendrődi P. Zoltán ellen jogtalan elsajátítás vétség elkövetése miatt a Mosonmagyaróvári Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot.

Lopás miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit szeptember 30-án, Pitvarosról. A gyanú szerint a 40 éves férfi szeptember 29-én, 12 óra körül egy mezőhegyesi italozó elől elvitt egy lezáratlan kerékpárt, amelyen egy láncfűrész is volt. A rendőrök házkutatást tartottak nála, ahol megtalálták az ellopott dolgokat. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopás vétség miatt indított büntetőeljárás a pitvarosi férfi ellen, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

FEL