Baleset Békéscsabán és Békésen, ittas járművezetés Gyulán és Békésszentandráson

2019. június 16. 09:22 | behir

Békés megyében 2019. június 15-én két személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsaba külterületén, a 44-es számú főúton 5 óra 20 perc körül egy személyautó egy egyenes útszakaszon áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és az árokba hajtott. Az autót vezető férfi megsérült, sérülése nem súlyos.

 

Fotó: police.hu

 

Békés külterületén 6 óra 20 perc körül egy személyautó vezetője Tarhos felé tartott, amikor nekiütközött az előtte haladó lovas kocsi hátsó részének. Az ütközéstől a bakon ülő férfi leesett és súlyosan megsérült.

Gyulán, a Bástya utca és a Malom utca kereszteződésében 2019. június 15-én 18 óra körül egy személygépkocsi árokba hajtott. Az autót vezető férfi nem sérült meg, de a helyszíni alkoholszondás ellenőrzés pozitív értéket mutatott nála. A férfit előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre, majd büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. június 15-én 8 óra 30 perckor egy személygépkocsi vezetőjét ellenőrizték Békésszentandráson, a Széchenyi utcában. A férfinál a helyszíni légalkoholmérés ittasságot jelzett, ezért előállították a rendőrkapitányságra, ahol a további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

 

További programok »

Itthon

Kihagyhatatlan ziccer Nagy Lászlóval

Az egykori Barcelona és a Veszprém kézilabdacsapat csapatkapitánya és a Magyar Kézilabda Szövetség jelenlegi alelnöke Békéscsabán, a Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumban járt. A világsztár sportoló, a „Sportcsillagok Békéscsabán” elnevezésű programban kapott meghívást.
2019. szeptember 17. 20:14
FEL