Babák Mihály volt a Terefere vendége

Ismét egy jó tereferére hívták az érdeklődőket a Művész Kávéházba. Az este lényege, hogy egy-egy közszereplőt a hétköznapi oldaláról ismerhessen meg a nagyközönség. A beszélgetés hangvétele lazább és kötetlenebb. A vendég most Babák Mihály volt Szarvas város polgármestere.

Párszor ki is rúgtak, mert nem voltam kellőképpen felkészülve. Ennek oka pedig az volt, hogy nem mindig értettem pontosan azt ami le volt írva.

Babák Mihály most negyed éves jog hallgató. Arról beszél éppen, hogy mekkora problémát okozott neki a rossz látás. Nem rég egy szemműtéten esett át, hogy javuljon a helyzet. A Tereferén tabu téma csak akkor van, ha azt a vendég kéri- mondja Kadelka László az est műsor vezetője- de ez esetben Szarvas város polgármesterénél ilyen nem volt. 

Az az igazság, hogy nehéz kérdés nincs csak nehéz válasz van. Ha az ember őszinte, az élete is őszinte akkor nincs titka, vagyis bármit meg tud válaszolni és kitárulkozhat. Egy beszélgetés az mindig beleépül az ember lelkébe, kitárulkozik mások előtt. Ez lehet néha veszélyes, lehet nem. Meg van azért a veszélye, ha az ember túlzottan őszinte, vagy olyan dolgokat is elmondd, ami nem mindig tartozik másra. De hát én úgy gondolom, hogy az én szakmámban elég nyitott az ember, meg a gondolataimat már gyakran ismerik a Szarvasiak is- nyilatkozta Babák Mihály polgármester.

A Terferékre nagyrészt olyan közszereplőket, művészeket, színészeket hívnak meg, akik élet egyéb területéről jól ismertek, de a magánéletükről keveset tudunk- mondj Kadelka László műsorvezető.

– És nem vájkálva a magánéletükbe, de szeretnénk egy olyan emberi portrét megrajzolni ami az eddigiek szerint nagyon sokakat érdekel- nyilatkozta a Kállai- díjas Kadelka László az est műsor vezetője.

Február 23-án a Jókai Színház Művész Kávéházában a 90-ik születésnapját ünneplő Dariday Róbert színművész lesz.

Megosztás:

Címke: