Azzal vádolt egy medgyesegyházi nő egy férfit, hogy lopott, de hazugság volt

2021. április 5. 09:46 | behir

Lopással vádolt egy medgyesegyházi nő egy férfit. A nyomozás során azonban kiderült, hogy a férfi nem ellopta, hanem megvette tőle a telefonját. A rendőrség a hamis vád miatt elrendelt ügy vizsgálatát befejezte.

Hamis vád bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy medgyesegyházi nőt – számolt be róla a police.hu. A 28 éves nő bejelentette a rendőrségen, hogy 2020. június 18-án Medgyesegyházán, egy presszóban egy férfi ellopta az őrizetlenül hagyott mobiltelefonját. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei azonban kiderítették, hogy a telefont a nem ellopta, hanem megvette. Később a nő meggondolta magát, vissza akarta kérni tőle a készüléket, de a férfi meg akarta tartani azt. Az eladó meg is mondta neki, hogy ha nem kapja vissza a telefonját, akkor feljelenti. Ezt meg is tette. Miután kiderült, hogy a nő nem mondott igazat, a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság hamis vád bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. április 1-jén továbbította az ügyészségre.

További programok »

Kék hírek

Egy kilenc éves kislányt is zaklathatott egy Békéscsabán élő férfi

Személyes adattal visszaélés vétsége és zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség és vádiratában közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt egy 45 éves, büntetlen előéletű dombiratosi illetőségű, de békéscsabai tartózkodási helyű férfival szemben, aki „kamuprofilokat” hozott létre és egy 9 éves kislányt is zaklatott.
16:21
FEL