Az Orosházi Kórház két pályázatára is lehet szavazni a gyógyvarázs programban

2018. november 24. 07:28 | behir

Az Orosházi Védőnői Szolgálat csecsemőmérleget és pólyázó asztalt, a Fül-Orr-Gégészeti Részleg gyermek pulzoximétert venne a nyereményből.

A K&H gyógyvarázs programjában idén összesen 45 kórház, mentőállomás, védőnői szolgálat és gyermek háziorvosi rendelő pályázott a gyerekek vizsgálatát és gyógyítását segítő új műszerekre vagy a szebb, kényelmesebb környezetért – írja az egészségügyi intézmény közleménye.

Köztük van az Orosházi Kórház is, így esélyük van a maximum bruttó 350 ezer forint támogatást a K&H gyógyvarázs területi pályázatán. Az Orosházi Védőnői Szolgálat egy digitális csecsemőmérleget és egy pólyázó asztalt szeretne vásárolni, míg a Fül-Orr-Gégészeti Részleg 4 , a gyerekek műtétek utáni megfigyelését segítő pulzoximétert venne.

Az Orosházi Kórházra személyesen Békéscsaba és vonzáskörzetében lévő K&H bankfiókokban lehet szavazni. A bankfióki szavazás során az ügyfelek az ügyintézéskor egy-egy zsetont kapnak, mellyel a számukra legszimpatikusabb intézményre voksolhatnak.

Az interneten a www.khgyogyvarazs.hu/szavazas weboldalon keresztül lehet voksolni, ahol a sikeres belépést és az irányítószám megadását követően megjelennek az adott terület pályázatai. Ezek közül egyre adhatják le voksukat a szavazók, naponta egyszer, míg a K&H Bank e-bankjából átlinkelő ügyfelek naponta kétszer.

A területi győztes pályázatokat a bankfióki és az online szavazás összesítése adja, úgy, hogy a K&H ügyfelek voksai duplán számítanak.
A szavazás december 31-ig tart. 

További programok »

FEL