A szavazatok új porszívókat értek az Orosházi Kórháznak

2019. július 25. 19:08 | behir

Egy nagy takarítógép gyártó cég jótékonysági kampányában 100 ezer forintot nyert el az egészségügyi intézmény. A forrásból két takarítógépet vásároltak.

A “Kärcher a kórházakért 2019” jótékonysági kampányban a cég játékot hirdetett: összesen 400 ezer forintos Kärcher takarítógép csomaggal támogatták a magyar kórházak munkáját. Az intézményekre az egyik nagy közösségi oldalon lehetett szavazni – derül ki az Orosházi Kórház közleményéből.

Az intézmény a második legtöbb szavazatot kapta, így 100 ezer forintot nyertek. A támogatásból beszerzett eszközök már meg is érkeztek Orosházára.

Az S 650 kettő az egyben seprőgép ideális eszköz a kórház aulájának és a földszinti folyosók gyors és hatékony takarításához, míg a szőnyegek és egyéb felületek tisztításához a nagy szívóerejű WD 4 Premium multifunkciós porszívót használják a takarító kollégák.

További programok »

Itthon

Sporteszközöket adott a BRSE a Napsugárovinak

Könnyített súlyú röplabdákat, valamint egy tollaslabda-hálót adományozott a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület a Lencsési Óvodának. A sporteszközöket szerdán reggel adta át egyesület vezetése és játékosai a gyerekeknek.
2021. december 1. 13:57
FEL