Az MSZP élelmiszert és iskolaszert juttat el rászoruló Békés megyei családoknak

2020. szeptember 17. 18:33 | behir

Az MSZP Békéscsabai Szervezete nevében Miklós Attila elnök a következő közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe:

"Az MSZP Szolidaritási Alapjának segítségével újabb csomagokat tudtunk vásárolni a rászorulóknak. 350 ezer forint értékben tartós élelmiszereket és 50 ezer forint értékben iskolaszereket juttatunk el a Békés megyei családok számára. Az Alapot a szocialista országgyűlési képviselők hozták létre és aktivistáink segítségével juttatjuk célba az adományokat.

"A koronavírusos megbetegedések számának emelkedésével, még nagyobb szükség van a szolidaritásra és egymás segítésére. A megbetegedések első hulláma alatt a Békéscsabai választókerületben tartós élelmiszereket, tisztító és fertőtlenítőszereket továbbá orvosi maszkokat vásároltunk és adtunk a rászoruló családoknak, bolti dolgozóknak és háziorvosoknak.

Az ehhez hasonló segítséget erőnkhöz képest a második hullámban is igyekszünk megadni azoknak, akiket nehéz helyzetbe sodorhat az elhúzódó védekezés.

A szakértők szerint messze még a vége a második hullámnak. A vírus gyors terjedése miatt fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy az odafigyelés, a gyakori kézmosás, a maszkok használata elengedhetetlen ahhoz, hogy lassítsuk a vírus terjedését és megőrizzük egészségünket. Figyeljünk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Az MSZP Békéscsabai Szervezete nevében Miklós Attila, elnök"

További programok »

FEL