Az idő múlik, de nem mindegy hogyan telik – Szily Nóra előadása Békéscsabán

2019. október 11. 09:38 | Hidvégi Dávid

Az idő múlik, de nem mindegy hogyan telik! Változás és változtatás. Elindulni a legnehezebb én segítek ebben. Szily Nóra többek között ezekkel a kulcsmondatokkal tartott előadást csütörtök este Békéscsabán.

Telt ház előtt tartott előadást Szily Nóra újságíró és pszichológus a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeumban. A Munka, Család és Egyensúly című, EFOP-1.2.9-17-2017-00053 azonosítószámú projektrendezvény az Egyensúly AE Egyesület és a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft szervezésében jött létre. Az eseményre ingyenes volt a belépés.

– Hátha hallok valami olyan újdonságot, ami a jövőre nézve segíthet valamiben – mondta Szántóné Vozár Ágnes, az egyik látógató.

Szily Nóra elmondta, összerakta azokat az állomásokat, amelyek segítenek a változások sikerre vitelében. Az újságíró hangsúlyozta: mindig olyan szándékkal jön, hogy a hallgató valami inspirációval távozzon az előadásáról. 

– A kedvenc előadás, amit nagyon gyakran kérnek tőlem, az a változtatásról szól. Az idő múlik, de nem mindegy, hogyan telik. Pár éve áthangoltam a karrieremet, és a televíziózásról átkerült a hangsúly a tudás átadásra, tehát magam is, mint egy állatorvosi ló tudok beszélni arról, hogy milyen az, ha az ember az életében változtatni akar. Összeraktam a változtatás GPS-szét – fogalmazott Szily Nóra.

Mint mondta, a fellépései után mindig kap pozitív üzeneteket a közösségi felületén. A pszichológus kiemelte, nagyon örül annak, amikor valaki beszámol neki az életében elinduló változásokról. Szily Nóra szerint cselekvés nélkül nincs boldogság és néha át kell értékelnünk eddigi lépéseinket. Ha kell fordulatos döntéseket kell hoznunk álmaink eléréshez.

További programok »

FEL