Az év dolgozói díjakat is átadták a Szociális Dolgozók Vacsora Estjén

2024. március 10. 13:16 | Fajó Attila

Szociális dolgozóknak szervezett vacsora estet szombaton a Békéscsabai Egyesített Kistérségi Szociális Központ. A báli mulatságot megelőzően elismerésben részesítették a 2023-ban végzett tevékenységük alapján az év dolgozóit, akiket Szarvas Péter polgármester és Bátori Zsuzsanna intézményvezető köszöntött.

– Nagy öröm, hogy újra együtt lehetünk, ünnepelhetünk, hiszen a mi szakmánk sem mentes a nehézségektől, akadályoktól, amiket mindennap le kell küzdenünk az eredményes szolgáltatásért és feladatellátásért – mondta el köszöntő beszédében Bátori Zsuzsanna, a Békéscsabai Egyesített Kistérségi Szociális Központ intézményvezetője. A jelenlévők, a város szociális szférájában dolgozók és hozzátartozóik immár kilencedik alkalommal vehettek részt a Szociális Dolgozók Vacsora Estjén, a Körösök Völgye Látogatóközpont rendezvénytermében.

 

 

Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere beszédében kiemelte: a városban fejlett szociális ellátórendszer működik, jól látható innovációs beruházásokkal, minőségi szakembergárdával, akik a lényegét adják az intézményrendszer egészének. Mint elmondta, a tavaly decemberben végrehajtott béremelések mellett, idén is számíthatnak a terület dolgozói az éves kétszeri pénzbeli jutalmazásra.

Az év dolgozója elismerést 2017 óta minden évben két munkatársnak ítélik oda. Idén Mikló Katalin terápiás munkatárs és Nagy-Sipos Zita vezető ápoló kapták a díjat és az azzal járó anyagi jutalmat. Továbbá polgármesteri különdíjban részesült Pénzes István karbantartó, aki évtizedes szorgalmas munkájával érdemelte ki a többiek mellett az elismerést. Bátori Zsuzsanna intézményvezető az est folyamán további méltatásokban köszöntötte a szociális szférában kiemelkedő munkát végző munkatársakat.

 

Galéria

További programok »

Itthon

Hangulatjelentés a magyar-német meccs csabai szurkolóitól

A futball olyan játék, amit 22-en játszanak 90 percen át, és a végén mindig a németek nyernek – mondta a híres angol futballista, Gary Lineker. Sajnos ez szerda este sem volt másképp a magyar válogatott soron következő Európa-banoki csoportmérkőzésén sem.
2024. június 19. 20:35
FEL