Ausztriában körözték az autót, Battonyán lefoglalták

2020. október 22. 10:37 | behir

Kamuton baleset miatt, Battonyán körözés alapján történt rendőri intézkedés.

Kamuton, a Petőfi utcában október 21-én, 11 óra körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi hátulról nekiütközött egy biciklis nőnek. A balesetben mindketten nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

(Fotó: police.hu)

 

A battonyai közúti határátkelőhelyen október 21-én, 23 óra 15 perc körül egy román állampolgárságú férfi belépésre jelentkezett egy osztrák honosságú személygépkocsival. A Battonyai Határrendészeti Kirendeltség rendőrei megállapították, hogy az osztrák hatóság az autót körözi, ezért a nyomozók a járművet lefoglalták. Az intézkedésről a határrendészeti kirendeltség az Országos Rendőr-főkapitányság Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ SIRENE irodáján keresztül értesítette a körözést elrendelő hatóságot.

 

(Fotó: police.hu)

 

További programok »

Itthon

Balázsék a Korzó térről ébresztették Békéscsabát

Az egyik kereskedelmi rádió nagyágyúi szeptember utolsó hétfőjét a békési megyeszékhelyen indították. A tiszteletbeli békéscsabai nevű Sebestyén Balázs, a tiszteletbeli békéscsabai, ám újkígyósi III. Rákóczi Feri és a tiszteletre méltó harmadik úr, azaz Vadon Jani ismét nagyot ment.
2021. szeptember 27. 19:04
FEL