Ausztriában körözték az autót, Battonyán lefoglalták

2020. október 22. 10:37 | behir

Kamuton baleset miatt, Battonyán körözés alapján történt rendőri intézkedés.

Kamuton, a Petőfi utcában október 21-én, 11 óra körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi hátulról nekiütközött egy biciklis nőnek. A balesetben mindketten nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

(Fotó: police.hu)

 

A battonyai közúti határátkelőhelyen október 21-én, 23 óra 15 perc körül egy román állampolgárságú férfi belépésre jelentkezett egy osztrák honosságú személygépkocsival. A Battonyai Határrendészeti Kirendeltség rendőrei megállapították, hogy az osztrák hatóság az autót körözi, ezért a nyomozók a járművet lefoglalták. Az intézkedésről a határrendészeti kirendeltség az Országos Rendőr-főkapitányság Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ SIRENE irodáján keresztül értesítette a körözést elrendelő hatóságot.

 

(Fotó: police.hu)

 

Itthon

Ismét jelentősen lehűl az idő a jövő héten

Ismét jelentősen, egy nap alatt mintegy 10 fokos lehűlés várható a jövő héten. A hét nagy részén borús, esős idő lesz jellemző, nem csak eső, néhol havazás is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
18:14
FEL