Áttért bal oldalra, ahol jött egy biciklis

2016. május 11. 13:15 | Fekete Kata

Gyula belterületén egy kocsi kedden 17 óra 35 perckor balra ívelő útkanyarulatból kijövet áttért a menetiránya szerinti baloldalra, ahol összeütközött a szemből közlekedő kerékpárossal. A biciklis elesett és 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság május 10-én bűnügyi őrizetbe vett egy kevermesi férfit. A 22 éves B. G. a nyomozás adatai szerint április 15-én éjszaka egy kevermesi lakóház ajtaját befeszítette, majd egy televíziót lopott el. A rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. G. ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A Gyulai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett egy 36 éves gyulai nőt és egy 38 éves pitvarosi férfit, akik május 10-én 14 óra körül az egyik gyulai áruházból több terméket próbáltak meg fizetés nélkül elvinni. A tetten ért párost a rendőrkapitányság munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

További programok »

FEL