Atlétika: Kiváló szereplés a Serdülő és Szuper Liga döntőn Budapesten

2019. szeptember 3. 13:10 | behir

Izgalmas versenyeket tartogatott a hétvégi viadal a fővárosban.

Több verseny alapján, az elért eredményeiktől függően derült ki, hogy ki szerepelhet ezen a versenyen.

- A klub versenyzői a Serdülő Ligában és a Szuper Ligában is nagyon sok jó helyezést és több érmet szereztek, mely a jövő záloga is lehet. - nyilatkozta Tóth Sándor ügyvezető igazgató, a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club versenyzőinek szerepléséről.

A Szuper Ligában a világbajnok Márton Anita, Eperjesi László elvárásai szerint már biztatóan dobott és nyert a dohai világbajnokságra készülődve. Ráadásul diszkoszvetésben sem talált legyőzőre.

Ami a további dobogós helyezéseket illeti, Kovács Barbara 2. helyen végzett 3000 méteres gyaloglásban, míg Bogdán Annabella a 3. pozícióban zárt gerelyhajításbvan. Diószegi Dávid 4. lett 3000 méter akadályon, Mihály Réka ötödik helyen végzett 800 m-en, Szebegyinszki Richárd pedig 8. helyen fejezte be a diszkoszvetők versenyét.

A Serdülő Ligában Kovács Alexandra megnyerte a gyaloglók 3 km-es versenyét. Emellett három ezüstérem született: Karsai Gábor 3000 m-en, Hrabovszki Gábor 100 m gáton, Csizmazia Áron pedig diszkoszvetésben ért el 2. helyezést. Az egyetlen csabai bronzot Erős Eszter hozhatta haza, aki rúdugrásban lett 3. helyezett.

 

További programok »

Sport

Kihagyhatatlan ziccer Nagy Lászlóval

Az egykori Barcelona és a Veszprém kézilabdacsapat csapatkapitánya és a Magyar Kézilabda Szövetség jelenlegi alelnöke Békéscsabán, a Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumban járt. A világsztár sportoló, a „Sportcsillagok Békéscsabán” elnevezésű programban kapott meghívást.
2019. szeptember 17. 20:14
FEL