Atlantisz gyermekei a 7.Tv-n!

Vízi cirkusz a Fővárosi Nagycirkuszban

A Fővárosi Nagycirkusz és a Békéscsabai Médiacentrum bemutatja: Atlantisz gyermekei – Vízi cirkusz a Fővárosi Nagycirkuszban (105 perc)

A Fővárosi Nagycirkusz Atlantisz gyermekei című előadása igazi kuriózum a magyar cirkuszművészet történetében. A Magyarországon még soha nem látott különleges technikának köszönhetően egyedülálló vízi cirkuszi show. Az ismerős porond hol fényjátékos szökőkúttá, hol csendes tóvá, hol háborgó tengerré változik át – így egészítve ki a fellépő művészek csodálatos produkcióit. Mindez pedig egy olyan látványos és varázslatos világgá áll össze, melynek képei és jelenetei elkísérnek minket életünk végéig.

A Fővárosi Nagycirkusz előadása egyszerre bűvöli el a nézőt az artisták miniésszel alig-alig felfogható mutatványaival és egyszerre teszi fel azokat a kérdéseket, melyek egészen kora gyermekkorunktól kezdve felnőtt életünkön át öregségünkig és halálunkig foglalkoztatnak minket – vagy választ találunk rájuk vagy sem. 

Mi az ember életének értelme? Hogy lesz valakiből az, akivé lesz? Hogy találja meg az ember a sorsát? Hogy találja meg élete párját? Hogy találja meg a harmóniát és egyensúlyt az őselemek, a tűz és víz között? Mi a célja és mit hagy örökül az élet körforgásában? 

A produkció rendezője Fekete Péter, a televíziós műsor producere Bali-Hatala Boglárka. A felvétel vezetője, és televíziós rendezője Fazekas Róbert. A felvételt a Békéscsabai Médiacentrum munkatársai készítették. A monumentális produkciót elsőként, 2016-december 31-én, az M5 csatornán mutatták be. 

Most pedig a szilveszteri bemutató után, február 25-én 21 órától ismét látható a 7.Tv-n!

Megosztás:

Címke: , , ,