AranyCore zenebajnokság: megzenésített Arany költeményekkel lehet jelentkezni

2017. november 28. 10:18 | behir

Az Arany emlékév kapcsán a közmédia megzenésített Arany verseket vár a jelentkezőktől. A stílus szabadon választott, a cél, hogy minél több like-ot szerezzenek az indulók.

A közmédia szervezésében az Arany-emlékév kapcsán újabb formabontó eseményt üdvözölhetünk. Az AranyCORE zenebajnokság megzenésített Arany János verseket vár a jelentkezőktől. A jelentkezőnek nem kell profinak lenni, sőt: ha csak hobbija a zenélés, ezt a versenyt egyenesen neki találták ki! A stílusban nincs kikötés, az elektronikus zenétől a zajzenén át, az egy szál akusztikus gitárig minden fajta zenés feldolgozást várnak a szervezők az aranycore@mtva.hu email címen. A műfajon túl a versben sincs kikötés, legyen az a Toldi vagy egy szabadon választott töredék, egyedül az fontos, hogy a szerző Arany János legyen. Az inspiráció Ákos, a Margaret Island vagy Wolfie (Punnany Massif) által elmondott Arany János versekből meríthető, amit szabadon letölthető és felhasználható az új alkotásban.
A részletes játékszabályzatért a rögzített versekért, valamint még több információért is érdemes a verseny oldalára látogatni: www.aranycore.hu

 

Jelentkezni november 27. hétfőtől egészen március 2-án 10 óráig az aranycore.hu oldalon lehet.
Utána pedig indul a kíméletlen LIKE vadászat, mivel az oldalon a legtöbb LIKE-ot szerző három versenyző és a zsűri díjazottja elutazhat Nagyszalontára, Arany János szülővárosába. Ha kevés lenne a like-ok száma, akkor sincs minden veszve: a verseny különdíját – egy örömzenélést a VOLT-on – Lobenwein Norbert fesztiválguru adja át a legmenőbb, aranyat érő számért.

 

Forrás: hirado.hu

További programok »

FEL