Arany ékszereket lopott, de elfogták

2017. november 14. 08:21 | behir

Békés megyében november 13-án személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre, őrizetbe vétel és körözés alapján történt intézkedésekről számolt be közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Lopás gyanúsítottját vette őrizetbe november 13-án a Sarkadi Rendőrkapitányság. A 16 éves sarkadi fiú a gyanú szerint 2017. október 31-e és november 3-a között társaival bement egy sarkadi ház udvarára, majd az épület egyik szobájából arany ékszereket loptak el.

Két eltűnt fiatalt találtak meg a rendőrök november 13-án Békés megyében. A 14 éves dombegyházi fiút és a 22 éves mezőkovácsházi fiatalembert átadták a gyámjaiknak.

 

Forrás: police.hu

 

További programok »

Itthon

Nem magas az ózonkoncentráció Békés megyében

Továbbra is sok településen magas az ózonkoncentráció - derült ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) pénteki adataiból. A tisztifőorvosi Facebook-oldalon korábban azt írták: nyáron a déli, kora délutáni órákban a koncentráció jellemzően magas, emiatt a krónikus légúti betegségben szenvedők légúti irritációt, légzési nehézséget, köhögést tapasztalhatnak.
16:13
FEL