Áramszünet lesz a Fövenyes utcában jövő héten

2022. október 3. 12:22 | behir.hu

Egészen pontosan az 5. szám alatt.

Az MVM Démász Áramhálózati Kft. a közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat végez, az érintett időszakban a villamosenergia-szolgáltatás szünetel majd.

2022.10.10. 07:30 - 15:30, Békéscsaba

  • Fövenyes utca 5

Az áramszolgáltató arra figyelmeztet, hogy a berendezéseket az áramszünet ideje alatt is feszültség alatt állónak kell tekinteni. Aggregátor használata kizárólag az MVM-től előzetesen megkért, írásbeli engedély alapján történhet. Amennyiben saját vagy bérelt aggregátort kíván alkalmazni, azt az áramszünetet megelőzően legalább 5 nappal elektronikus levélben a hozzaferesi.iroda@mvmdemaszhalozat.hu e-mail címre jelentse be, melynek tárgya "Aggregátor használat" legyen! Levele tartalmazza az Ön nevét, telefonos elérhetőségét, továbbá azon felhasználási hely címét és 0400-val kezdődő 10 jegyű azonosítóját, ahol aggregátorozni kíván!

További programok »

Itthon

Kisebbek és drágábbak lesznek idén a karácsonyfák

Az advent elérkeztével egyre többen indulunk el a szokásos beszerző körútra, hogy hazacipeljük a legjobb vételnek ígérkező karácsonyfát. De vajon mennyit kell fizetnünk érte az idén? Melyik a magyarok kedvenc fajtája, melyik típus milyen előnyökkel és hátrányokkal bír? És miért lesznek idén kisebbek a karácsonyfák? Szakértő segített a válaszadásban a sokszinuvidek.hu-n.
2022. november 26. 17:41
FEL