ALFÖLDVÍZ közlemény - Szünetel a személyes ügyfélfogadás és a műszaki ügyintézés

2020. március 17. 16:34 | behir

A koronavírus-járvány egészségügyi veszélyeire való tekintettel az ALFÖLDVÍZ Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban és valamennyi műszaki irodában a személyes ügyfélkiszolgálás valamint a személyes műszaki ügyintézés átmenetileg szünetel – írja a víziközmű szolgáltató kedd délutáni közleményében.

A szolgáltató megkéri felhasználóit, hogy a tömeges megbetegedést okozó járvány megelőzése érdekében a személyes megjelenés helyett telefonon, írásban vagy az ALFÖLDVÍZ Zrt. honlapján elérhető ügyintézési lehetőségek valamelyikén vegyék fel a társasággal a kapcsolatot.

Fogyasztóik az ügyintézésekkel kapcsolatban a társaság weboldalán, az alfoldviz.hu-n az ügyfélszolgálat menüpontban is tájékozódhatnak, illetve a felhasználó változás bejelentésről bővebb információt szintén a honlapra kattintva érhetnek el – áll a közleményben.


Amennyiben az ügyintézéshez szükséges dokumentumok elektronikus formátumban történő eljuttatása nem lehetséges, úgy azok elhelyezésére a divízióközpontok (Békéscsaba, Szabolcs u. 36, Orosháza, Fürdő u. 1, Gyomaendrőd, Fő u. 83.) bejáratánál található, „ALFÖLDVÍZ Zrt. Dokumentumok” felirattal ellátott gyűjtőládában van lehetőség. A gyűjtőládát naponta ürítik, a beérkezett dokumentumok feldolgozása folyamatos – írják a tájékoztatóban.

A mellékvízmérők időszakos cseréjének végzése, valamint a bekötési és mellékvízmérők leolvasása átmenetileg szintén szünetel, melyről bővebb tájékoztatást a felhasználók részére az elkövetkezendő időszakban fognak adni.

A díjtartozás miatti korlátozásokat a járvány miatt hirdetett veszélyhelyzet okán felfüggesztik.

Továbbá felhívják ügyfeleik figyelmét, hogy a postai sorbanállás helyett válasszák a számlák internetes, bankkártyás fizetéssel történő kiegyenlítését, melyről bővebb információt szintén honlapjukon olvashatnak - közlli a szolgáltató a tájékoztatóban.

Telefonos elérhetőségek:
Ügyfélszolgálat: 06/80/922-334
Hibabejelentés: 06/80/922-333

E-mail-es elérhetőségek:
ugyfel@alfoldviz.hu
muszakihiba@alfoldviz.hu

Postai elérhetőség:
5600 Békéscsaba, Dobozi út 5.

További programok »

Gazdaság

Csökkent a hazai sörfogyasztás, a Békés megyei főzdék sem kivételek

Az öt legnagyobb hazai sörgyártó együttes forgalma 5,5 százalékkal csökkent a harmadik negyedév végére az előző év azonos időszakához képest – közölte kedden a Magyar Sörgyártók Szövetsége. A visszaesés a koronavírus-járvány következménye: a külföldi turisták és a fesztiválok elmaradása a Békés megyei kézműves sörfőzdékre is nagy hatással volt.
2020. október 28. 17:32
FEL