A világ legnagyobb Munkácsy portréja került ki a Kner nyomda épületére

2021. május 15. 13:08 | Csiffáry Zsuzsanna

Szombat reggel 8 órától dolgoztak a szakemberek a világ legnagyobb Munkácsy portréjának kihelyezésén. Az óriáskép a Marzek Kner Packaging Kft. épületét díszíti.

A világ legnagyobb Munkácsy portréja kapott helyet a Kner nyomda épületén szombat délelőtt. Az országban ez a második legnagyobb molinó. A szakemberek reggel 8 órakor kezdték a munkát. 

- A szakemberek reggel óta dolgoznak azon, hogy a több mint 150 kg-os molinó kikerüljön a Kner nyomda oldalfalára. Az ilyen nagyméretű képeket ragasztással, több darabból állítják össze, ám olyan technikásan, hogy alig vehető észre. A kép és a helyszín választása nem véletlen, szerdán az önkormányzat, a múzeum és a nyomda közös sajtótájékoztatón árul el további részleteket az attrakcióról - fogalmazott Papp Adrienn, a Visit Békéscsaba fejlesztője.

További programok »

Itthon

Együttműködés a zöld városokért

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Magyar Díszkertészek Szakmaközi Szervezetével közösen idén is elindította a Gazdálkodjunk okosan zöldfelületeinkkel! országos rendezvénysorozatot, melynek legutóbbi állomása Gyula volt. A roadshow a faiskolák, a zöldfelület-gazdálkodásban résztvevők és a települési önkormányzatok együttműködését is segíti.
2021. október 27. 17:18
FEL