A szövetség felfüggesztette a röplabda bajnokságot – A BRSE sem lép pályára

2020. március 13. 15:19 | Hidvégi Dávid

A Magyar Röplabda Szövetség, reagálva a külföldi tendenciára, elhalasztja az összes mérkőzését egészen április 3-áig. Szerdán még csak zárt kapuról volt szó, de azóta Európa-szerte felfüggesztették a sportesemények legtöbbjét. Ez jelenti, hogy a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE már holnap sem utazik el Budapestre a Vasas elleni találkozóra.

A COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendelete alapján minden felnőtt és utánpótlás bajnoki vagy egyéb MRSZ által szervezett mérkőzés, torna további fordulóit 2020. április 3-ág felfüggesztette a Magyar Röplabda Szövetség. Ennek tükrében jelen állás szerint a 7.Tv és a behir.hu élő közvetítése is elmarad a jövő hét pénteki BRSE-MTK mérkőzésről.

Frissítés

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület közleményben reagált a Magyar Röplabda Szövetség bejelentésére: Az emberi egészség a legfontosabb! A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület maximálisan egyetért és támogatja a Magyar Röplabda Szövetség által hozott döntést, miszerint 2020. április 3-áig felfüggeszti a röplabdával kapcsolatos eseményeket. Ennek okán, a március 14-én esedékes, Vasas Óbuda elleni Extraliga mérkőzésre sem utazik a BRSE felnőtt csapata. A klub szintén szünetelteti az utánpótlás csapatok edzéseit.

További programok »

Sport

FEL