A PASO és a FISH! zárja a Fröccsöntő hetet

Két közkedvelt zenei nagyágyú koncertjével ér véget a Főtéri nyár első hete.

A Fröccsöntő héttel július 17-én indult útjára a Csabai Nyár második szakasza. A Főtéri nyár augusztus 27-ig dübörög a Csabagyöngye Kulturális Központ szervezésében. A Fröccsöntő 7 fináléjának egyik nagy durranása pénteken a Pannonia Allstars Ska Orchestra koncertje lesz. Magyarország legnépszerűbb skazenekara 20 órától áll a Főtér színpadára. A formáció óriási rajongótáborral büszkélkedhet, hiszen a ska stílusjegyeit mesterien ötvözi gyakran a magyar népzene elemeivel is.

Szombaton már a hardpop kerül a középpontba, hiszen 20 órától a FISH! biztosítja a zenei élményt. Az 1999-ben megalakult banda gyors léptekkel épült a köztudatba, köszönhetően a tagok lelkes és kemény munkájának. A FISH! eddig öt nagylemezt, hat EP-t, valamint két válogatásalbumot hozott össze.

A családokat vasárnap 18 órától ismét játszóház várja a Szent István téren, ezúttal a Munkácsy Emlékház jóvoltából. A programsorozat az ígéretes Big Band héttel folytatódik. A részletes programot a Csabagyöngye Kulturális Központ honlapján is megtalálhatják az érdeklődők.

 

Forrás: Csabagyöngye Kulturális Központ

Megosztás:

Címke: , , , ,