A Nyugatiból indulnak hétvégén a csabai vonatok

2017. június 12. 11:19 | behir

Karbantartást végeznek a Keleti pályaudvaron és a Kőbánya felsőig tartó vonalszakaszon június 17-től július 7-ig. Emiatt több Keleti pályaudvart érintő vonat menetrendje, útvonala és végállomása módosul.

Június 17-től 18-ig a Tulipán InterCity a Keleti pályaudvar helyett a Nyugatiból indul, a Holló InterCitypedig a Keleti helyett a Nyugati pályaudvarra érkezik. A Budapest–Békéscsaba–Lőkösháza közötti nemzetközi és belföldi InterCity vonatok, továbbá a belföldi gyorsvonatok is a Nyugati pályaudvarrólindulnak és oda futnak be a Keleti helyett - írja a MÁVINFORM.

A menetrendváltozás más vonalakat is érint, erről ide kattintva olvashat bővebben.

A vasúttársaság kéri utasait, hogy figyeljék az állomásokon kihelyezett hirdetményeket és útbaigazító táblákat, térképeket, valamint a hangos utastájékoztatást. A módosított menetrend a MÁV-csoport honlapján, a vágányzári hírek között érhető el. Továbbá az utasok tájékozódhatnak a Vonatinfó alkalmazásban és a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálatánál is a +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámon. Telekom-hálózatból hívhatják a +36 (30) 499 4999-es, Telenor-hálózatból a +36 (20) 499 4999-es, Vodafone-hálózatból a +36 (70) 499 4999-es számot.

További programok »

Itthon

Hidvégi Edit: Imádom a munkám!

Óvodás korában elhatározta, hogy pedagógus lesz; a tanítóképző után két évet tanított is, majd nem hosszabbították meg a szerződését. Közben hamarosan megszületett az első gyermeke, Detti, és vele együtt egy csudálatos álomvilágba merült. Megalkotta az Álomtextilt. (Dettit Bálint és Gergő követte.)
13:20
FEL