A nyomdászképzést és a csomagolóipart népszerűsítik szombaton Békéscsabán

2019. november 7. 13:51 | Papp Ádám Sándor

A nyomdászképzést és a csomagolóipart népszerűsíti az egyik legnagyobb nyomda- és csomagolóiparral foglalkozó békéscsabai cég szombaton, a helyi bevásárlóközpontban. A „Packaging a Te jövőd” elnevezésű kampány részeként ezúttal egy pályaorientációs összejövetelt szerveznek majd.

Szeptember végén indította el a „Packaging a Te jövőd” elnevezésű kampányát az egyik legnagyobb nyomda- és csomagolóiparral foglalkozó békéscsabai cég. Az akció célja, hogy megteremtsék az iparágnak a munkaerő-utánpótlását. 

A programsorozat egyik kiemelt eseménye a november 9-ei, szombati POP party, azaz pályaorientációs összejövetel, amelyet a békéscsabai bevásárlóközpontban tartanak majd. Az egész napos rendezvényen az érdeklődők alaposabban megismerkedhetnek az iparággal és annak képzési lehetőségeivel, sőt akár saját maguk is kipróbálhatják milyen egy nyomdaipari terméket elkészíteni. 

– Szeretnénk még az esetleg bizonytalan szülőket és gyerekeket meggyőzni ezen a pályaorientációs partyn, a Csaba Centerben. A programban  legfőképpen a csomagolóanyag-gyártást szeretnénk bemutatni. Szeretnénk közelebb kerülni a leendő kollégáinkhoz, illetve a szüleikhez, és elmondani nekik, hogy miért is érdemes a nyomdaipart és a csomagolóanyag-gyártást választani – fogalmazott Kása István Zoltán, a Marzek Kner Packaging Kft. ügyvezető igazgatója.

Az ügyvezető igazgató hozzátette: a bevásárlóközpont színpadán érdekes beszélgetéseket hallgathatnak majd meg a jelenlévők a szakma képviselőivel, és a Szent-Györgyi Albert Szakgimnázium tanulói által csomagolóanyagokból kreált ruhaköltemények bemutatója is színesíti az egész napos rendezvényt.

 

További programok »

FEL