A Mikulás az Árpád Fürdőben kezdett

2015. november 28. 13:53 | behir.hu

Egy hét van még a gyerekek által várt Mikulás bácsi eljöveteléig, de az Árpád Fürdőben már szombaton megjelent a jellegzetes piros ruhájában. Az évről-évre megrendezésre kerülő Mikulás úszóverseny indulóit üdvözölte, s osztott az úszópalántáknak szaloncukrot.

A Békéscsabai Előre Úszó Klub rendezésében megtartott eseményen az egész nap folyamán, reggeltől estig zajlanak, zajlottak az események. A rendezvény ebben az esztendőben is remek lehetőséget nyújtott arra, hogy a békés megyei úszóegyesületek tehetségei megmérettessenek, versenyezési lehetőséghez jussanak, az év végén felmérhessék, hol tartanak.

A különböző korosztályokban nem kevesebb, mint kilenc megyei egyesület, 164 versenyzője adott számot arról, hogy hol tart a felkészültségében.

A versenyszámokat a fiúknak és lányoknak külön indították, láthattunk 50 m-es gyors-, mell-, pillangó-, valamint hátúszó számokat, de 4x50 m-es vegyes-váltót is.

A rendezvényre Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere is ellátagatott,  és az éremátadásban is segédkezett. A városvezető elmondta, hogy gyermekkorában hozzávetőleg nyolc éven keresztül úszott napi rendszerességgel, a versenyen induló kis úszópalántákhoz hasonlóan.

 

Szegedi Zsolt

FEL