A mezőmegyeri labdarúgó csapat is segít Orsós Krisztiánnak

2019. augusztus 30. 13:57 | Papp Ádám Sándor

Orsós Krisztián Kétegyházán, Eleken, Gyulán, valamint legutóbb a Lőkösháza megye II-es osztályú csapatában rúgta a bőrt. A 21 esztendős játékos 251 mérkőzésen 277-szer vette be ellenfele kapuját. A fiatal labdarúgó egy könnyednek tűnő sérülést szenvedett bal lábán.

Sebe az idő múlásával nem tűnt el és nem gyógyult meg, az orvosok rosszindulatú daganatot állapítottak meg Krisztián bal lábában. A labdarúgó életét műtéti beavatkozással, térd alatti amputációval mentették meg az orvosok.

A felgyógyuláshoz és a rehabilitáció folyamatához a család anyagi segítséget szeretne kérni.

A Lőkösházi KSK már meg is tette felajánlását. A csapat az első hazai bajnoki mérkőzésének teljes bevételét, azaz 202 ezer forintot Orsós Krisztián gyógykezelésére ajánlotta fel.

 

Orsós Krisztián felépülését támogatta a Lőkösházi labdarúgó klub. Fotó: Lőkösháza facebook oldala.

Orsós Krisztián felépülését támogatta a Lőkösházi labdarúgó klub. Fotó: Lőkösháza facebook oldala.

 

Az NB II-ben szereplő ETO FC Győr labdarúgó klub játékosai is meglátogatták Krisztiánt, a Szeged elleni bajnoki mérkőzésük előtt. Az együttes tagjai jelképes összeget és aláírt zászlót adtak látogatásuk során a lőkösházi labdarúgónak.

A Lőkösházához hasonlóan, szintén megye II-ben szereplő Mezőmegyer SE is játékostársuk támogatását tűzte ki célul a soron következő bajnoki találkozóra. Az augusztus 31-én, 17 órától kezdődő Mezőmegyer SE – Újkígyós mérkőzés teljes bevételét Orsós Krisztián gyógykezelésére ajánlják fel.

– Nagy tragédiának gondoljuk azt, ami Orsós Krisztiánnal történt. Egy fiatal, 21 éves tehetséges labdarúgó társunkról van szó, így kötelességünknek gondoltuk, hogy lehetőségeinkhez mérten támogassuk felépülését. Ez egy megyei összefogás, amelynek mi is részesei szerettünk volna lenni, ezért döntött úgy a vezetőség, hogy a Mezőmegyer – Újkígyós mérkőzés teljes jegybevételét Krisztiánnak és családjának ajánljuk fel – fogalmazott Frisnyicz Pál, a Mezőmegyer SE elnöke.

A mezőmegyeri egyesület a találkozót követően juttatja el az összeget Krisztián számára.

Ha ön is segíteni, támogatni szeretné a labdarúgót és családját a 11773339-01340677- 00000000 számlaszámon teheti ezt meg.

 

További programok »

FEL